marți, 23 martie 2010

De vorba cu Laura 22 martie 2010

De aceasta data am sa va las sa ascultati interventia de aseara de la Hello Radio fara sa mai zic nimic in plus in legatura cu subiectul acesta.



Aseara, in timp ce vorbeam cu Ionut, sufletul mi-a inflorit precum o floare :x. O noua dorinta a luat nastere :). Nu vreau sa ma grabesc in a dezvalui ceva, nu pentru ca nu s-ar mai indeplini, ci pentru ca nu vreau sa ma ambalez prea tare :) si sa visez cu ochii deschisi :D.

Vreau totusi sa-mi arat bucuria care ma cuprinde in fiecare seara, atunci cand intru in direct cu Ionut si cu ascultatorii lui!:).

Rubrica De vorba cu Laura din cadrul emisiunii Happy Nigts reprezinta o provocare continua pentru mine si totodata o responsabilitate!

Multi veti spune despre ce responsabilitate vorbesc?! Alegerea celor 5 subiecte pentru fiecare seara este o responsabilitate. Stiu ca nu e usor sa tii aproape de difuzor ascultatorii!!! Sper din suflet sa nu plictisesc acea mana de oameni care-l asculta pe Ionut in fiecare seara :). Responsabilitatea nu m-a facut niciodata sa ma retrag!!! ;).

Propunerea lui Ionut sa realizez o rubricuta in cadrul emisiunii lui, imi ofera posibilitatea sa fac si altceva! Si chiar daca nu pare, De vorba cu Laura, imi este de mare ajutor. Ma relaxeaza. :). Pentru cateva minute, reusesc sa ma deconectez si sa nu ma gandesc la nimic altceva decat la ceea ce mi se pare interesant si relevant pentru subiectul ales!

Multumesc mult, Ionut pentru oportunitate! Sper din suflet sa nu te dezamagesc, nici pe tine si nici pe ascultatorii tai :). Daca tot sunt la capitolul "multumiri", nu vreau sa inchei fara sa le multumesc sincer si din suflet celor care ma asculta seara de seara, dar si acelora care din prostie m-au auzit vorbind la radio :).

Hello Radio iti aduce soarele (si)in difuzoare ;).

2 comentarii:

  1. Vorbeai despre o stare de relaxare, cred ca o simtim cu totii ascultand Happy Nights o emisiune ancorata in realitate, fara subiecte invechite si prafuite de timp. Interventia ta vine sa intareasca ideea care am sustinut-o, mereu cu teme interesante si de actualitate.
    Si ca sa fac referire la tema de aseara, cred ca important este sa se scrie; vorba lui I. H. Radulescu (sper sa nu comit vreo eroare, sunt sigura ca stii mai bine!!!) "Scrieti baieti, scrieti orice, numai scrieti!"
    Nu cred ca mai are importanta unde se scrie (pagini de blog, jurnale in format electronic sau "invechitul" jurnal - la care eu insa inca tin!) cred ca mai mare importanta are modul in care o facem, sa scriem corect romaneste si sa ne amintim putin si gramatica (astea ar fi minusurile pe care eu le gasesc scrisului de azi!!!)
    Bafta multa si inspitatie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Vally! De inspiratie o sa am nevoie!!! E tare greu cand ai de ales din mai multe variante :)). Chiar mai greu decat atunci cand variantele nu exista :))

    RăspundețiȘtergere