marți, 16 martie 2010

De vorba cu Laura 16 matie 2006

Toate subiectele din rubrica De vorba cu Laurade la Hello Radio sunt destul de ample, nu le-am ales intentionat. Daca ar trebui sa luam la bani marunci fiecare tema, ne-ar trebuie foarte mult timp! :D.

Oricum, imi doresc inspiratie pentru a alege de fiecare data ceva interesant, astfel incat Hello Radio sa fie ascultat de cat mai multa lume!



Daca azi ati ascultat si nu v-am dezamagit :), va astept maine seara! ;;)

5 comentarii:

  1. frumoase interventii in emisiunile lui ionut.... chiar sa stii ca imi plac fetele mai plinute.. faptul ca porti si ochelari nu conteaza.. ca si eu port .. deci nu e o problema.. asa ca ce conteaza ce zic ei daca tu te simti super

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello Jackal :). Iti multumesc, in primul rand, pentru faptul ca asculti Hello Radio si in al doilea rand,pentru comentariul tau foarte dragut si adevarat deopotriva :). Esti printre putinii care mai gandesc asa in ziua de azi si nu pot decat sa ma bucur! ;)

    Ramai cu Hello Radio!!! :). Te mai astept!

    RăspundețiȘtergere
  3. iti mai dau un pont.. m-ai auzit la hello radio cantand pe efectul cher.. daaa sunt mihai.. ionut stie de mine. pot sa-ti zic ca am o prietena care are ceva kg in plus.. si eu sunt mai slab.. dar asta nu conteaza pentru mine. ne intelegem de minune.. si are cred caelasi luru pe care-l ai si tu.. a avut din cauza unei manipulari gresite la nastere o alungire de tendon si o usoara inactivitate a partii drepte a corpului care s-a recuperat pe parcurs.... lucrul asta nu ma impiedica sa o iubesc si sa-mi doresc sa formam cel mai frumos cuplu... asa ca asculta voltaj-asta-i viata

    RăspundețiȘtergere
  4. asa ca nu fi trista din cauza asta

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mihai: Nu am complexe de genul asta!!! Si nici subiectele de discutie nu le aleg pentru ca m-as pune pe mine in prim plan!!! As vrea sa se inteleaga asta foarte bine :).

    Niciodata sa fiti indusi in eroare de faptul ca daca aleg intr-o seara sa vorbesc despre... nu stiu ce subiect (nu-mi vine nici unul in minte acum), cu siguranta sunt si eu in situatia respectiva si de asta e tema serii! Nici gand! ;).

    Si chiar subiectul asta l-am tratat la general, pentru ca sunt milioane de cazuri si eu nu ma regasesc in el sub nici o forma.

    Altfel ma bucur ca iti iubesti prietena, asa si trebuie :P. Sunt convinsa ca are foarte multe calitati!

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere