duminică, 21 martie 2010

In martie vorbesc despre femei (II)

Femeile gresesc si ele ca orice om pe pamantul asta, dar isi cer iertare (e adevarat nu toate!)atunci cand gresesc sau au si ele o parte de vina.

Femeile sunt sensibile, poate uneori prea sensibile. Orice vorba o pun la suflet! Se simt jignite, dar cu toate astea iarta, desi inca le doare si nu pot uita usor cuvintele taioase si nedreptatile! Iertam chiar si cand nu ni se adreseaza scuze!

Noi,(femeile adica:D)nu tinem la suparare,nici macar cand altii ne gresesc!!! Barbatii sunt cu o falca-n cer si cu una in pamant si atunci cand se simt neglijati sau cand simt raceala din partea celor apropiati.

Cu toate astea,tot femeile nu-i inteleg pe barbati...

6 comentarii:

  1. da evident ;)...femeile astea!! :)))/poop >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Zi si tu scumpa daca nu am dreptate :P.

    Pup dulce si multumesc! Tot ma mai citeste cineva :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cumva este iertarea o cale spre eliberare si o sansa spre fericire? :) Ah, si da, noi zicem ca ei sunt de neinteles pentru noi, iar ei... ca nu ne inteleg :) (*majoritatea, nu chiar toti).

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Loredana, ai foarte mare dreptate, dar nu toti credem asta sau nu avem puterea sa iertam pentru a fi fericiti!

    Multumesc pentru comment! Oricand te astept cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar a ierta complet e un lucru pe care putini sunt in stare sa il faca. In relatiile interpersonale destul de des apare ideea de "scos ochii" - la un anumit timp. cat despre cum poate fi obtinuta iertarea - daca ei sunt cei ce au gresit, uneori ajuta si un cuvant bun, un gest frumos, un cadou etc. Si da, evident, e de doeit ca acestea sa nu fie oferite doar cand au facut o boacana :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Loredana daca tot ai adus vorba, am ajuns sa cred faptul ca barbatul atunci cand greseste, nu este indicat sa ii reamintesti la fiecare pas :P. Nu acelasi lucru este valabil si in cazul femeilor, lor intotdeauna li se aminteste cand au calcat stramb..

    Uneori mi-e foarte greu sa inteleg barbatii...

    Multumesc pentru vizita :)

    RăspundețiȘtergere